nedjelja, 12. srpnja 2015.

Predstava "Krčmarica Marica" u Virju

      Glumišna Družina Virje je odlučila svojim sumještanima pokloniti predstavu "Krčmarica Marica". Odabrana lokacija za predstavu, ispred Caffe bar Lotus, je bio pun pogodak s obzirom na potrebe scenskih rekvizita, (šanka, stolica i stolova) što sve ima ovaj vanjskim prostor, ali i  na temu same predstave Začas se prostor terase pretvorio u pozornicu, a  cesta u gledalište (zatvorili su je i postavili klupe za sjedenje)..
       Pred prepunim gledalištem predstava je počela i od prve pa do zadnje replike ju je pratio smijeh i pljesak prezadovoljne publike. Glumci su jako dobro odradili svoje uloge dobrano se uživjevši u priču tako da su nas s lakoćom nosili kroz tekst.

Glumili su:
Nataša Sušanj, Zoran Stružan, Davor Čižmešinkin, Vladimir Hrženjak, Mario Brcković.

Tekst je u originalu od Carla Goldonija, a izvrsno ga je preradila i prilagodila Đurđica Krčmar Zalar. Redateljica predstave je Katarina Franjo i mogu reči da je ove glumce amatere fino ukomponirala u pravu glumačku družinu.

Ugodna topla večer, fina atmosfera i dobra predtava, što ćeš više? Stoga bih tu predstavpreporučio svima da je pogledaju. Oni koji nisu mogli večeras biti s nama i gledati je mogu je pogledati u ponedjeljaku Novigradu Podravskom u programu povodom dana Općine.










 


 







Nema komentara:

Objavi komentar