utorak, 2. prosinca 2014.

ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA KUPP-a

29.11.2014. u prostorijama restoranskog dijela Calypsa održana je redovna skupština Križevačke udruge pjesnika i pisaca.
 Za predsjednicu skupštine je bila izabrana Ana Rajković, a za zapisničara Ljiljana Picig.
Na skupštini se pojavilo 15 članova KUPP-a i jednoglasno su podržali izvještaj rada za 2014. i financijski izvještaj za 2014. godinu koji je predočio predsjednik Udruge Josip Petrlić Pjer.
Iz izvještaja se jasno vidjelo da je udurga bila iznimno aktivna jer je tijekom godine samostalno postavila 9 programa od Istre, Križevaca i sve do Preloga i da je gostovala na popriličan broj drugih manifestacija da li samo nastupom ili kao suorganizator.
Zakljkučak je bio da su se za ovu godinu postavili ogromni ciljevi za jednu mladu udurgu, ali i za mnogo veće (6 programa), a postavilo se više uz jedan dvodnevni program koji je organizcijski sve odrađen, no zbog lošeg vremena se nije mogao održati.
Predsjednik udruge je i predstavio plan rada i za sljedeću godinu koji je u zahtjevnom dijelu vrlo sličan ovogodišnjem. Postvaili su se i definirali da će udruga početi i sa organizacijama pjesničkih večeri.(Otprilike svaki drugi mjesec).
Pod točkom razno, također jednoglasno, je usvojen i prijedlog Milice Ježovite da iznos članarine za 2015. godinu iznosi 70,00 kn.
Na temu izdavanja zajdničkog ozbiljnog zbornika članova udruge razvila se kvalitetna rasprava i odlučeno je da se s izdavanjem zbornika za sada  pričeka.

Nema komentara:

Objavi komentar