subota, 19. prosinca 2015.

GODIŠNJI DOMJENAK KLK-a

19. prosinac 2015.
Križevački likovni krug je u svojim prostorijama za sve svoje članove organizirao "Godišnji domjenak" na koji se odazvao stvarno njih veliki broj. Na početku druženja je predsjednica Udruge Zdenka Vrabec sve pozdravila i zadovoljno naglasila da je ove godine Udruga odradila sve zacrtane programe i da je većina članova vrlo aktivno sudjelovalo u njima. Naglasak je bio stavljen i na uspješno rješavanje novog statuta i registracije Udruge po novom zakonu, što nije bio mali posao.

U malom pred Božićnom kulturnom programu je sudjelovao pjesnik i pisac Josip Petrlić Pjer, koji je odrecitirao nekoliko pjesama, i prof. Zoran Homen te su u novonastalom duetu "Bez probe" (gitara + usna harmonika) odsvirali i otpjevali nekoliko prigodnih pjesama.

Osim izvrsne hrane i pijače priredila se i bogata i raznovrsna tombola s kojom su se pribavila neka mala sredstva za rad Udruge, ali i dobrano su se svi razveselili.

Bila je ovo lijepa, gotovo obiteljska večer, onakva večer  koja zbližava i opušta. Daje prisni dojam zajedništva i pripadnosti.
Moram još dodati da Udruga ima oko 250 kvalitetnih slika, raznih motiva, prihvatljivih cijena i da su idealan poklon kako za ove Božićne i Novo Godišnje praznike, tako i za sve druge prilike.































Nema komentara:

Objavi komentar