srijeda, 27. ožujka 2024.

125. književni susret kao poklon

 

              UZ KNJIŽEVNI SUSRET I DONACIJU KNJIGA SOBE PRIČA LILIPJER  ODRŽANO JE NEZABORVANO GOSTOVANJE I DRUŽENJE U OŠ KATARINA ZRINSKA MEČENČANI


27. ožujak 2024.  Soba Priča Lilipjer je na lokaciji Mečenčani.

Povodom Svjetskog dana pripovijedanja, te dana kazališta Soba priča Lilipjer podarila je ùčenicima OŠ Kararina Zrinski Mečenčani, Sisačko-Moslavačka županija, književo-scensko-glazbeni susret s piscem Josipom Petrlićem Pjerom i upoznavanje s radom Udruge Sobe priča Lilipjer.
Predsjednica Udruge SP Lilipjer je u ime Udruge njihovoj školskoj knjižnici poklonila i set knjiga kojoj je nakladnik Udruga, a autor Pjer.

Posebno zahvaljujemo učiteljici i spisateljici Ljiljani Vidović na pozivu i gostoprimstvu, te cijelom njenom kolektivu i učenicima na divnom druženju u njihovoj predivo obnovljenoj školi...

Lijepo i dobro se vrača lijepim i dobrim tako da su i nastup i gestu Lili, Pjera i Sobe priča Lilipjer djeca obilato nagradila tijekom nastupa čestim, iskrenim i zdušnim pljeskom, veseljem i zajedničkim pjevanjem. Stigao je i poklon u vidu ogromne Happiness bombonijere.
Hvala Vam djeco!







Nema komentara:

Objavi komentar