srijeda, 18. ožujka 2015.

Druga PJESNIČKA VEČER KUPP-a

Povodom svjetskog dana poezije ( 21.03.) članovi Križevačke udruge pjesnika i pisaca organizirali su drugu pjesničku večer i to u cafe baru Calypso. Samo druženje uz poeziju je počelo s dodjelom članske iskaznice novoj članici KUPP-a Ivani Rožman iz Hampovice i čestitanjem rođendana slikaru Josipu Boltižaru i Josipu Petrliću Pjeru.
Neki pjesnici su bili spriječeni doći zbog bolesti no to nije spriječilo ostalih šest pjesnika da se ne predstave u punom sjaju uz iznimno druženje. Od pjesnika su nastupali i predstavili se: Ivana Rožman, Mirjana S. Bobanac, Sanja Damjan, Sanja Benko, Ljiljana Picig i Josip Pettlić Pjer koji je i vodio program.
U glazbenom dijelu druženja nastupili su Siniša Beljak i Zoran Damjan davši ovoj večeri još prisniju notu. Recitiralo se, pjevalo i družilo što je godilo i izvođačima, ali i gostima cafe bara Calypso. Ponovo se pokazalo da ovaj prostor iznimno odgovara ovakvom vidu druženja.
I poslije službenog dijela programa nastavilo se s druženjem i da nije umor uradio svoje tko zna možda bi se još i sad družili. 























2 komentara: