četvrtak, 5. ožujka 2015.

Pjesnici KUPP-a u EURPSKOM DOMU u Zagrebu



Križevačka poezija se „zdopala“ Zagrepčanima
COLLEGIUM HERGEŠIĆ –ODEON ZAGREB-TRIBINA ZA KULTURU, UMJETNOST I ZNANOST u Zagrebu je u svojim prostorijama u Europskom domu organizirala svoju službenu
 1 000. tribinu. Uz goste pjesnike iz većeg dijela Hrvatske zadovoljstvo i čast nastupa na tome prestižnom programu su dobili i članovi Križevačke udruge pjesnika i pisaca -KUPP iz Križevaca u pjesničkom sastavu: Ljiljana Picig, Vladimir Lovreković, Mladen Mikec i predsjednik KUPP-a, Josip Petrlić Pjer.
Po riječima svih sudionika i organizatora jedan od upečatljivijih dojmova su ostavili baš članovi KUPP-a prezentirajući kvalitetnu poeziju na jednostavan način uz izvrsnu interakciju s publikom. Takvu konstataciju potrđuje i odmah dogovorena suradnja za sljedeći, ne samo nastup već i zajedničku organizaciju programa u njihovom prostoru za nekih mjesec dana.
S obzirom na to da su prostorije Europskog doma na samom Jelačić placu moglo bi se pjesnički reći da su križevački pjesnici recitirali samom banu Josipu Jelačiću i da su to fest dobro napravili.


























Nema komentara:

Objavi komentar