PRIZNANJA


MENI DALEKO NAJVEĆE PRIZNANJE

Marko Petrlić 19. listopada 2017 ·

Neki ljudi ga vide kao uspješnog pisca i skladatelja, kao ljupkoga i dragog muža, kao duhovitoga prijatelja, kao brižljivog oca ili kao vedrog i marljivog člana naše zajednice. Ja? Ja ga vidim kao inspiraciju i kao velikog čovjeka koji malim koracima ide ka putu svojih zacrtanih i tako željenih ciljeva, a pritom nikad ne gleda kroz tuđe dalekozore niti tuđa ogledala. Nema veće sreće od one koje čovjek svojim trudom, ljubavi i radom zaradi.
Bravo tata====================================
A ONDA OSTALA...

Veliko, ogromno HVALA mome gradu!

24.travanj 2019.
     Ponos, zadovoljstvo, ushit, poticaj, odgovornost su samo neke od riječi koje mogu izreći u znak zahvale ljudima koji su mi u ime grada na svečanoj sjednici gradskog vijeća, a  povodom 767 rođendana grada, dodjelili PRIZNANJE.  

Kratko obrazloženje prinanja glasi: 
Dodjeljuje se priznanje
Josip Petrlić za svestrani literarni i kulturno-umjetnički rad te promociju Križevaca i križevačkog kraja diljem Hrvatske.

Zahvaljujem se Dejanu Pernjaku na nominaciji, Odboru za dodjelu priznanja na odluci i gradskom vijeću na jednoglasnoj potvrdi odluke odbora. 
Još jednom, hvala ti grade moj. 

Ovo prizanjje je jedna od onih iznimno rijetkih stvari koji ti značajno ili najznačajnije obilježe život i to na dva načina. Da vam vjerodostojnost dosadašnjem radu, ali i poticaj da se još tomeviše  posvetite i ubuduće. 
No, ja bi to rekel malo drukčije: 
" Ste vidli, dragi moji, nis lud i nis ponorel zato kaj delam nekaj, a od toga ni love ni za kapi za oči!"
PLAKETA GRADA SEVNICE, 
SLOVENIJA

Počašćen. 
Za pjesnički i književni rad u gradu Sevnici (Slovenija) dodjela  u predivnom dvorcu na jedinstvenoj i dojmljivoj izložbi jedara i brodova od kamena - Mate Turića (Mata Croata), dobio sam plaketu.
Hvala gos. Rudiju Stoparu i našem Mati Turiću.


********

"ŠTATUTKO U KAŠTEL SUĆURCU"
autor: Josip Petrlić Pjer

OSVOJIO TREĆU  NAGRADU NA NATJEČAJU  
 GKK „Kaštelanske štorije 2020.“

Nema komentara:

Objavi komentar