četvrtak, 21. kolovoza 2014.

KUPP & P.A.S.

 još malo medijske pažnje izvrsnoj suradnji i nadopunjavanju udruga KUPP iz Križevaca i Priločke amaterske scene P.A,S, iz Preloga...

http://www.prelog.hr/?task=group&gid=2&aid=2504

Gostovanja „Priločke amaterske scene“ tokom ljeta

Fotografije uz članak:
Tokom godišnjih odmora, u mjesecu kolovozu, „Priločka amaterska scena“ (P.A.S) je održala vrijedne kazališne nastupe po Hrvatskoj. Od 01. - 03. kolovoza gostovali su u Istarskoj općini, Raša u sklopu programa "Večer pod zvijezdama - skitača 2014.“, čiji je voditelj bio nenadmašivi Josip Petrlić - Pjer. U istoimenom programu su sudjelovali i članovi  "Križevačke udruge pisaca i pjesnika" te domaćini iz mjesta Koromačno.
P.A.S. je održala program u dvije večeri: izvedene su predstave autora Božidara Glavine, Pred Novo letoNagradna igra u kojima su uloge odigrali Barbara Novak, Vlado Kovač, Miljenka Setnik i Dejan Novak.
Pri samom dolasku, sve učesnike je primila načelnica općine Raša, gđa Glorija Paliska i pri tome ih upoznala sa posebnostima mjesta.
Ovo gostovanje je na simboličan način povezalo tri županije, Istarsku, Koprivničko-križevačku i Međimusku  te označilo početak suradnje navedenih udruga. Već 12. kolovoza P.A.S. je gostovala u Križevcima s kratkim skečom Kak započeti znova te predstavom Nagradna igra na „Večeri pod zvijezdama“.

Nema komentara:

Objavi komentar