utorak, 19. studenoga 2019.

Dobrotvornu aukciju vodio je poznati križevački književnik i kulturnjak Josip Petrlić Pjer,


Otvorena izložba i održana dobrotvorna aukcija “Otvoreno srce” u Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci
prigorski.hr

18.11.2019.
Na poticaj Ane Petek, a uz organizaciju  inicijative Malo srce Križevaca te uz suradnju Gradskog muzeja Križevci i Centra za socijalnu skrb Križevci, u ponedjeljak navečer otvorena je fotografska izložba, a nakon koje je održana i dobrotvorna aukcija pod nazivom “Otvoreno srce”. Tom prigodom Ana Petek istaknula je da kao majka dvoje djece si ne može zamisliti da nešto ne može priskrbiti svojoj djeci, a kroz posao se susreće s time, te joj je ovo bilo poticaj da se prikupe određena sredstva kako bi se barem malo sugrađanima slabijeg imovinskog stanja utoplila nadolazeću zimu i blagdane, a prvenstveno izmamila osmijeh na dječja lica i pomogla samohranim roditeljima.
Devetero autora s područja Križevaca i okolice odlučilo je otvoriti svoje srce i ponudili su radove koji su izloženi u galeriji Gradskog muzeja Križevci, a koje su bile licitirane na humanitarnoj aukciji koja je održana odmah nakon službenog otvorenja. Izložbu je otvorio gradonačelnik Križevaca Mario Rajn istaknuvši zadovoljstvo i ponos na sentimentalnost koju su pokazali građani velikom dolaskom u Galeriju.
Dobrotvornu aukciju vodio je poznati križevački književnik i kulturnjak Josip Petrlić Pjer, a svoje radove na aukciji su ponudili Dunja Šverko, Tomislav Sukalić, Miroslav Stručić, Maja Ljubojević, Antonio Balić, Renata Maurović, Davor Jembrek, Snježana Lukačić i Ana Petek.










Nema komentara:

Objavi komentar