utorak, 2. lipnja 2020.

Večer s Pjerom 11.6.2020. Galerija K2



https://www.facebook.com/events/2578324412434760/


LIP11.

Večer s Pjerom

Javno
 · Organiziraju:


Vaš odgovor vidljiv je organizatorima i

  • Četvrtak, 11. lipnja 2020. u 20:00 – 22:00


  • Galerija K2
    Trg Antuna Nemčića bb, 48260 Krizevci, Croatia


    Pojedinosti
    Večer s Pjerom | Poetsko-glazbena večer | Četvrtak, 11.06.2020. | 20:00 h | dvorište Galerije K2 | Ulaz: besplatan


    Križevački pjesnik i pisac za djecu i odrasle Josip Peterlić Pjer predstaviti će se interpretacijom svojih odabranih pjesama uglavnom ljubavne tematike te će vas ukratko upoznati sa svojom biografijom i bibliografijom. U glazbenom dijelu programa sudjelovati će
    Tatjana Vorel,
    skladateljica i pijanistica iz Zagreba, koja će se predstaviti sa nekoliko kratkih autorskih skladbi za klavir i flautu.



    Pozivamo Vas da ovu poetsko-glazbenu večer upotpunite svojim dolaskom!
    ______________________________________________________



    Josip Petrlić Pjer (1962.) križevački je pjesnik i pisac za djecu i odrasle. Piše prozu, satiru, novelu, poeziju, poeziju za djecu, romane, romane za djecu i pjesničke minijature.Osim toga, djeluje kao kantautor, dramski pisac, režiser, organizator i moderator programa. Do sada je napisao dvije monodrame „Moja PTSP priča“ i „Sendvič s tirolskom“ te predstavu „Zakaj si mu dala“. Radio je kao honorarni suradnik na radio stanici Križevci kao voditelj, urednik i glazbeni urednik poznate kontakt emisije „I ja sam tu“. Ima više gostovanja na HRT-u u emisiji "Dobro jutro Hrvatska" i "Dobar dan Hrvatska". Dobitnik je priznanja Grada Križevaca za svestrani literarni i kulturno-umjetnički rad i promociju Križevaca i križevačkog kraja diljem Hrvatske te 18 godina predanog rada u kulturi i oko nje. Ovo je samo mali dio Pjerove biografije jer jednostavno se neda nabrojati što je sve, koliko i na kojima je sve područjima radio i dao svoj doprinos našoj zajednici.

Nema komentara:

Objavi komentar