utorak, 15. veljače 2022.

PRVO uprizorenje MARTE I IVEKA

 

VALENTINOVO U KRIŽEVCIMA Pjer, Marta, Ivek, Kolibrići i KUD Križevci, 

svi su danas bili na trgu

 14. veljače 2022.  Autor: prigorski.hr Križevci 
DSC_7778


I ove godine povodom Valentinova, centar grada Križevaca prigodno je ukrašen simbolima ljubavi, a pripremljen je i prigodan program.


Večeras je na Strossmayerovom trgu održano pripovijedanje knjige „Marta i Ivek“ autora, ovaj puta i naratora, prezentera Josipa Petrlića Pjera, a na trgu su bili i članovi dramsko-scenske skupine Kolibrići, Veronika Konfic i Filip Sekelj.  Zabilježili smo u videu djelić atmosfere.

Podršku je dao i gradski pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel, a “križevačku četvorku” otplesali su članovi KUD-a Križevci.




- Kao pisac iznimno sam sretan i ponosan što su još jedni moji književni likovi "oživjeli" i dobili svoje mjestu u životu i promociji grada Križevaca. Osim "Mačka Ljubija" koji je dobio svoju drvenu skulpturu ispred Choco bara Hedona i postao je vrlo posječen punkt, zatim Princeze Hedy koju je tvornica čokolade Hedona "oživjela u svojem božićnom programu Danima s Princezom Hedy (3 dana), danas, i to baš na Valentinovo, što i priliči priči, su "Marta i Ivek" (križevački Romeo i Julija) zasjali u punom sjaju. Drago mi je da će i dani Princeze Hedy i Marte i Iveka ići svake godine s tendencijom popunjavanja programa (predstava) i širenja na više dana. 

Posebno mi je drago što sam ove premijerne godine Martu i Iveka osobno imao čast ispričati i prezentirati je svojim sugrađanima. 

Pjer, književnik za djecu i odrasle


DSC_7918   DSC_7804


DSC_7768

VALENTINOVO U KRIŽEVCIMA Pjer, Marta, Ivek, Kolibrići i KUD Križevci, svi su danas bili na trgu


DSC_7749  DSC_7756 DSC_7758   DSC_7796  DSC_7919

     DSC_7866              DSC_7743

Nema komentara:

Objavi komentar