subota, 21. listopada 2023.

Pjer - radionica pisanja

 

JOSIP PETRLIĆ PJER ODRŽAO RADIONICU PISANJA ZA ČLANOVE

 UDRUGE OSOBA S INVALIDITETOM KRIŽEVCI


20. lipanj 2023.

U organizaciji Sobe priča Lilipjer i suorganizaciji Udruge osoba s invaliditetom Križevci te pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije danas je održana radionica pisanja "Snaga riječi" koja je dio projekta "Snaga zajedništva", a voditelj radionice je bio križevački  pisac Josip Petrlić Pjer.  

Na radionici, održanoj u prostoriji Pučkog učilišta, sudjelovalo je desetak polaznika uglavnom članova Udruge osoba s invaliditetom, ali i nekoliko volontera članova udruge Soba priča Lilipjer. 

Predsjenica Udruge Soba priča Lilipjer Ljiljana Petrlić uz pozdrav i zahvalu polaznicima što su svojim dolaskom i željom da nešto novo nauče podržali i ovu radionicu dala je i kratki rezime prošlih dviju radionica "Snaga zdrave hrane" koju je vodio kuhar Antonio Razum i radionicu "Snaga kretanja" gdje je gošća bila Irena Kovačić.  

Osim dobrog raspoloženja, nesputanog angažmana te puno kreative radionica je iznjedrila i zavidne tekstove koji obećavaju. Pljesak su zaslužili svi nazočni, od polaznika, organizatora do voditelja radionice. 















Nema komentara:

Objavi komentar