nedjelja, 28. siječnja 2024.

Neke te stvari raznježe- zhvala za takve trenutke

 

           VELIK HVALA NA  RIJEČIMA PODRŠKE

cijenjenom gos.  Enes Quien, bivšem profesoru povijesti umjetnosti na Likovnoj akademiji u Zagrebu.

     

Tekst skinut s facebook stranice.

Enes Quien je na lokaciji Savski Gaj.

1 d. 



Upozah živopisnoga i zanimljivog lika, pisca za djecu i odrasle, pjesnika za djecu i odrasle, klavijaturista i kolegu branitelja u ratu. Objavio je niz knjiga (16), romane, priče za djecu i poezije. Ovo su korice nove mu knjige "Zavrti svoj kišobran", prednja i stražnja strana, na kojoj bi mu za dizajn pozavidjela i Rawlingsova, autorica slavnoga serijala o Harryju Potteru. Čovjek se zove Josip Petrović Pjer. Zanimljiva mi je bila ćakula s ovim osobenjakom, dugo nisam naišao na tako novoga, svježeg, originalnog i zanimljivog sugovornika.


DODATAK:

Ovu NASLOVNICU knjige je osmislila i izradila u ogromnom formatu  Ljiljana Petrlić, moja supruga i predsjednica Sobe priča Lilipjer 

 





original poruka

Enes Quien je na lokaciji Savski Gaj.

1 d. 





Upozah živopisnoga i zanimljivog lika, pisca za djecu i odrasle, pjesnika za djecu i odrasle, klavijaturista i kolegu branitelja u ratu. Objavio je niz knjiga (16), romane za odrasle, priče za djecu i poezije. Ovo su korice nove mu knjige "Zavrti svoj kišobran", prednja i stražnja strana, na kojoj bi mu za dizajn pozavidjela i Rawlingsova, autorica slavnoga serijala o Harryju Potteru. Čovjek se zove Josip Petrović Pjer. Zanimljiva mi je bila ćakula s ovim osobenjakom, dugo nisam naišao na tako novoga, svježeg, originalnog i zanimljivog sugovornika.

Nema komentara:

Objavi komentar