srijeda, 11. rujna 2024.

Pjerova pozija i zdravlje pluća

          

   Pjerova pjesma "Pluća ljubavi" sudjeluje u programu o zdravlju pluća


Na OTV u emisiji "Minuta bijele kute" čija je urednica i voditeljica Petra Meštrić, dr. med., gostovala je Sandra Karabatić, magistra sestrinstva i glavna sestra Zavoda za tumore pluca i sredoprsja klinike Jordanovac KBC-a Zagreb te predsjednica i osnivačica Udruge Jedra.

Povodom Svjetskog dana zdravlja tema razgovora je bila zdravlje pluća i svakodnevne aktivnosti oko liječenja i preventive, ali i najava javnog i edukativnog iznimno poticajnog i raznolikog nastupa 12-10. na Cvjetnom Trgu.

- Zadovoljstvo mi je što sam  pozvan da sa svojom pjesmom  "PLUĆA LJUBAVI" budem mali dionik i ove emisije, ali i programa na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Hvala Sandri.  - kaže Pjer. 


emisiju možete pogledati na 

https://www.youtube.com/watch?v=fC_viuApJjc








ponedjeljak, 9. rujna 2024.

Radi se

 

USKORO NOVI ROMAN NA POMOLU

Novi roman Josipa Petrlića Pjer podnaslova "Pisac kojeg su gledali kako piše" upravo polako i studiozno izranja u verzji na engleskom jeziku- zaslužan Josip Žulj, a dobio je i novi prijedlog glavnog naslova "Tajna Supetra" ili "The secret of Supetar".

Radnja romana, kao što i sam naslov implicira, se odvija u Supetru na Baraču i uz jake i plastično opisane povijesne, putopisne i elemente realnosti ima i dijelove bajki za odrasle..., ima tu i još podosta toga originalnog i teško opisivog, a svojstveno samo Pjeru.