utorak, 13. rujna 2016.

Počeo jesenski kuturni program u "ŠTATUTIMA"

kopeti

Otvorena izložba Branke Kopeti u Križevcima

KRIŽEVCI – U organizaciji Društva za očuvanje križevačke baštine “Križevački štatuti” u ponedjeljak je svečano otvorena samostalna izložba slika Branke Kopeti. Izložbu su u prostorima Štatuta u ime organizatora postavili Boba Csik i Josip Petrlić Pjer, uvodno se pozdravnim riječima obratio predsjednik Društva Željko Picig, a izložbu je otvorio slikar Zoran Homen.
U programu je nastupila pjesnikinja Ljubica Markulin s nekoliko svojih lijepih pjesama, a istaknula je kako je emotivno vezana na prostor Križevačkih štatuta jer se u tom prostoru zaručila.

 kopeti13

Branka Kopeti, dipl.ing. matematike rođena je u Slavonskom Brodu 29. lipnja 1948. godine. Slikanjem se bavi cijeli svoj život, a s aktivnim radom počinje nakon stručne edukacije pod vodstvom mentorice Vjere Lalin n Rokovom perivoju. Nastavlja sa usavršavanjem na mnogobrojnim likovnim okupljanjima i kolonijama od kojih su neke humanitarnog karaktera. Iza sebe ima mnoštvo samostalnih i grupnih izložbi. Članica je grupe 69 i Hrvatskog likovnog društva. Pogledajte nekoliko fotografija sa svečanog otvorenja.

  kopeti2 
  kopeti3 

  kopeti4 

kopeti6
  kopeti5 

  kopeti7 

  kopeti8 
 

  kopeti10 

  kopeti11 

 
 

  kopeti14
prigorski.hr
foto: prigorski.hr/Zdenko Balog








Nema komentara:

Objavi komentar