petak, 2. rujna 2016.

Vintage '60 - Ljiljana

  POSUĐENO s Prigorski.hr

frizure

FOTO – ZDENKO BALOG S Ljiljanom u vremenskom stroju


Ugođaj glazbe, sjetnih stihova, poneka vintage drangulija (poput crnog ‘pupina’ i starog radija, koji je čak i svirao) bilo je dovoljno da pobudi laganu sjetu za nekim prošlim vremenima. Uobičajeno, bili smo mladi, nekih još nije ni bilo, ali svakako, taj modri filter daljina sve je nekako uljepšao…
No pravi vremenski stroj nisu bili ni akordi evergrina ’50ih i ’60ih, nego djevojke. Tri ljepotice, Ljiljana, Ivana i Karla, prošavši kroz savršenu preobrazbu Ljiljaninog vremenskog stroja, oživjele su duh vremena, danas toliko popularnog. Neuhvatljive ’50te, kad je stoljeće još bilo mlado, djevojke ženstvene, a automobili su imali kožna sjedala.
Preobražene šminkom, frizurom, odjećom, prirodno su ušle u ulogu, povele nas na putovanje 60 godina u prošlost. Koliko su uspjele? Prosudite sami!
Ako vam se ovi radovi sviđaju, ako ste ikad razmišljale o nečemu što nisu samo mobi-selfiji, ako se na trenutak vidite pod reflektorima, čekam da mi se javite, zajedno ćemo napraviti čudesne fotke. Ne smetnite s uma nikad:
Fotogeničnost je floskula loših fotografa!

frizure1 
 


 
 
 
frizure8


 
 


 


 

prigorski.hr
foto: Zdenko Balog

Nema komentara:

Objavi komentar