utorak, 21. srpnja 2020.

NAJAVA - Pop up izložba i događaj: Josip Petrlić Pjer i Boba Csik “Štatutko”





SRP22.

Pop up izložba i događaj: Josip Petrlić Pjer i Boba Csik “Štatutko”

Javno · Organizira Gradski Muzej Križevci




22. 07. 2020. od 10 do 13 sati

POP UP IZLOŽBA I DOGAĐAJ: BOBA CSIK I JOSIP PETRLIĆ PJER “ŠTATUTKO”

Atrij Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci



Krasnu priču „Štatutko“ križevačkog pisca i pjesnika Josipa Petrlića Pjera svojim ilustracijama vizualizirala je križevačka slikarica Boba Csik. U Atriju naše Likovne galerije predstaviti ćemo orginalne ilustracije, a posjetitelji će imati prilike iz prve ruke saznati više o „Štatutku“ i njegovim pustolovinama uz ugodno društvo autora.

Zahvaljujemo Ministarstvu kulture Republike Hrvatske, Gradu Križevcima i Koprivničko – križevačkoj županiji koji su financirali realizaciju programa. Zahvaljujemo svim ustanovama i pojedincima koji su pomogli u ostvarenju projekta Križevačko likovno ljeto.



AKADEMIJA ART

Štatutko i Marcel Kiepach – promocija slikovnice Josipa Petrlića Pjera

U srijedu, 22. srpnja, s početkom u 10 sati u atriju Gradskog muzeja u Križevcima održat će se promocija slikovnice “Štatutko i Marcel Kiepacha” Josipa Petrlića Pjera i izložba ilustracija iste, autorice Bobe Csik. Biti će i radionica crtanja za djecu i odrasle s temom lika Štatutka i Starca Vrapca. Isto jutro, s početkom od 8 sati, Josip Petrlić Pjer gostuje na HRT 1, u emisiji Dobro jutro Hrvatska.
202 min read
Postupak Priprema tijesta Jaja miksati pjenasto sa šećerom i ručno kuhačom umiješati brašno.Peći na papiru za pečenje, u kalupu dimenzije 20 x 25 cm, pri 180 °C, oko 10 minuta. Priprema nadjeva Pola višanja kuhati sa šećerom i izmiksati štapnim…




Nema komentara:

Objavi komentar