srijeda, 15. studenoga 2023.

prva promocija Muke po Stjepanu - objava televizijakriževci

 


Križevački pisac Josip Petrlić Pjer oduševio publiku promocijom romana 

“Muka po Stjepanu”


U Gradskoj knjižnici “Franjo Marković” Križevci, večeras je autor Josip Petrlić Pjer predstavio svoju najnoviju knjigu “Muka po Stjepanu”. Ova promocija označila je poseban trenutak u karijeri autora, koji je inače poznat po svojim djelima za djecu.

Na promociji su se osim autora predstavili i urednik knjige Siniša Matasović te lektorica i korektorica Snježana Babić Višnjić. Knjigu je izdao nakladnik “Soba priča Lilipjer”.

Roman “Muka po Stjepanu” donosi priču o jednoj dubokoj i kompliciranoj ljubavi. Središnji lik, Stjepan, predstavlja muškarca koji je spreman na sve kako bi očuvao svoju ljubav prema ženi koja je sebična i egoistična. Radnja romana smještena je u Križevcima te selu Stupnik i Apatovec, a vrijeme radnje obuhvaća 50-te i 60-te godine prošlog stoljeća.

Ova promocija ima poseban povod – obilježava deset godina od izlaska prve knjige autora Josipa Petrlića Pjera pod nazivom “Odškrinuti snovi”, koja ga je, kako sam kaže, uvela u svijet pisaca.

“Muka po Stjepanu” predstavlja veliki korak za autora jer je dosad stekao reputaciju pisca za djecu. Knjiga ima 288 stranica i već sada izaziva pozitivne reakcije čitatelja, a mnogi su iznenađeni što je autor uspio postići visoku kvalitetu i u romanu za odrasle.

Knjiga se može nabaviti po cijeni od 25 eura direktno kod nakladnika “Soba priča Lilipjer”.

Nema komentara:

Objavi komentar