petak, 9. svibnja 2014.

Udruga NARCISA i KUPP

Zagreb, 08.05.2014. to se dogodilo na uglu Vlaške i Bauerove ulice, točnije u Bauerovoj 2.
Bilo je dosta ozbiljno i dramatično i nikome se nije išlo doma. Pjesnici i gosti su se opasno podružili nemilosrdno recitiravši izvrsne stihove.
I da, ovo je bilo prvi puta. Prvi susret i druženje pjesnika članova Križevačke udruge pjesnika i pisaca KUPP i domaćina ovdje u udruzi Narcis i podržavajućih im pjesnika iz grada i okolice.
Kako je bilo dooobro!!!!
Ma htio sam vam tu iskreno nabacati bezbroj superlativa kako je bilo no odustao sam, jednostavno to nema smisla jer superlativi su samo fraze i frazeologija , a nama je bilo baš odlično. Gdo to more opisati, nitko.
Držali smo se kao da smo svaki dan zajedno u dnevnom boravku na ručku i da nam ga kuha netko svima posebno drag. Nije se raspoznavalo tko je od kuda i osim u najavama to uopće i nije bilo važno. Spojila se slika dobrote, želje za nečim lijepim i izvrsni stihovi i to je rezultiralo odmah iskazanom željom u nekoliko navrata da se bumo morali opet najti i ponoviti to. Prijedlozi su spontano skakali, ali i mi neki koji smo na kraju zguštom i zaplesali.
Domaćica programa je bila Lidija Puđak i Pilko i hvala im na pozivu za ovo pjesničko druženje.
Zabavljal nas je na gitari STiv, a posjetio nas je i Ibrica Jusić i Zdenko Jelčić (komandant Ljubo iz serije kapelski kresovi") koji je nas je razgalio krasnim uvodnim govorom.
Sa nama su bili i članovi Udruge crna kraljica Medvedgradska koji su se takaj supač uklopili.
Od članova KUPP-a su došli Sanja Damjan, Mladen Mikec, Valentina Filipan, Jasna Granić, Vladimir Lovreković i predsjednik udruge Josip Petrlić Pjer. Osim kaj nam je bilo izvrsno na samom pjesničkom druženju, baš smo se fino zabavili i putujući u Zagreb i iz Zagreba. Udruga se kvalitetno prezentirali i zato hvala svim članovima koji su išli. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nema komentara:

Objavi komentar