petak, 30. svibnja 2014.

KONCERT


... Za mene, ali i za sve nas nazočne u Koncertnoj dvorani GŠ Alberta Štrige u Križevcima baš ugodna glazbena večer. Moglo bi se reći i više ne ugodna jer je svoj završni koncert imao gitarista Luka Lovreković. Oduševio nas je ne samo vrlo kvalitetnim i nadahnutim sviranjem već i svojim vrlo pristupačnim šarmom i jednostavnošću u komunikaciji. 

Svi profesori koji su bili dio kotačića u glazbenom odrastanju Luke večeras su itekako mogli biti ponosni i zadovoljni. Luka im je na kraju koncerta zdušno i na svoj način pojedinačno čestitao uz zahvale i cvijeće svima, ali ipak posebno je istaknu jedinstvenu mentoricu Tamaru Perc, prof.
Publika (skroz puna dvorana) je mogla osim u svirci soliste Luke prisustvovati i triu u kojem su osim Luke sudjelovali i prof. Tmara Perc i njen još jedan bivši učenik.
Moram reći da smo večeras svi bili ponosni na Luku od roditelja, preko profesora, a i nas koji smo Luku došli samo podržati (Luka je prijatelj udruge KUPP). Križevac dobio još jednog vrsnog gitaristu koji tek kreče zaozbiljno u velike vode gitarskih nota. Sretno mu.
 
 
 
 
 

Nema komentara:

Objavi komentar