nedjelja, 26. svibnja 2019.

Čestitke glumcima Priločke amaterske scene



Završio je 59. državni festival kazališnih amatera u Vodicama 

Nominirani članovi P.A.S. - Priločke amaterske scene  -Prelog
Paola Novak za najbolju sporednu žensku ulogu, 
Dejan Novak za najbolju mušku ulogu i 
Božidar Glavina za najbolji tekst.

Dejan Novak je osvojio NAGRADU ZA NAJBOLJEG GLUMCA festivala, što je još jedno veliko priznanje njegovog talenta i znanja, ovaj put na državnoj sceni.
To je druga nagrada za glavnog glumca državnog festivala u 4 godine koju Priločka amaterska scena donosi kući s čime je potvrđena kvaliteta naših glumaca.
Posebna pohvala ide  Paoli Novak,  najmlađoj glumici u Priločkoj amaterskoj sceni,  koja je u velikoj konkurenciji ušla među 3 najbolje sporedne uloge u državi.
Osim talentiranih glumaca imamo u svom sastavu i izuzetno talentiranog pisca Božidara Glavinu bez čijih tekstova ne bi bilo ništa moguće.
Članovi P.A.S.:
"Zahvaljujemo svima koji su nas podržali ove i svih prijašnjih godina. I zbog vas, naše publike, toliko uloženog  truda u naše predstave itekako opravdava. Naša ljubav prema sceni i ljubav prema publici, publika prepoznaje i cijeni."
Čestitamo i nominiranima i nagrađenima, ali i svim glumcima koji su kroz ovu scenu prošli i dali svoj trag. Vrijedno je znati da smo i mi križevačanci imali sreće gledati nekoliko njihovih, i više nego dojmljivih, nastupa u Križevcim u sklopu programa "Dnevnog boravka" u organizaciji Josipa Petrlića Pjera. 
Skromni ljudi, skromni glumci, ali velikog talenta i rada porućuju nam, a kako drugačije nego skromno i radišno: 
" Vidimo se uskoro na pozornici

Nema komentara:

Objavi komentar