utorak, 7. svibnja 2019.

Naručite moju knjigu u "HOĆU KNJIGU"


Moje posljednje tri knjige za djecu možete kupiti i naručiti 


https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi?searchtext=Josip%20Petrli%C4%87%20Pjer


Sažetak knjige

Detektiv Pero priča je o dobrim emocijama, o hrabrosti, prijateljstvu, poštenju, razboritosti i razumijevanju. Izranja iz stvarnosti, bavi se itekako aktualnom problematikom poput zaštite životinja i ekologijom. O bici između dobra i zla danas se više ne može pisati kao okršaju oklopljenog viteza i vatrenog zmaja. Potrebno je suočiti se sa suvremenim problemima i naučiti nas kako da se prema njima ispravno postavimo u stvarnom vremenu.


Sažetak knjige

Knjiga pjesama za djecu Domoljublje i trublje sastoji se 30 pjesama. Na duhovit način, često u rimovanim stihovima djeca se na vrlo sugestivan način uvlače u začudni pjesnički svijet isprepleten posve običnim svakodnevnim dječjim dvojbama. Pjesme su odgojnog i edukativnog utjecaja, pogodne za recitiranje, odnosno učenje napamet.



Sažetak knjige

Knjiga za djecu Bilogorske zgode se sastoji od dvije priče, svaku je napisao po jedan autor. Svaka od njih ima svoju naslovnu stranicu tako da se stječe dojam da se radi o dvije,a ne o jednoj knjizi. Priče govore o prijateljstvu, odnosu s prirodom i odrastanju.

Nema komentara:

Objavi komentar