subota, 5. listopada 2013.

Večer uz PROMOCIJU knjiga

Koprivnica 04.10.2013.
18 sati ,
Gradska vječnica fino ispunjena,
Zadovoljna lica uz žamor odobravanja sjede i čekaju da program počne. 
I počeo je nastupom Bemian Dueta iz Peteranca (Ana i Miroslav), zatim je program dalje vodio Dražen Ernečić, pa se uključila Ana Jakopanec, Ivan Picer, Milan Frčko, i ... tako redom su tekle zanimljive minute u slušanju i predstavljanju knjiga KATICE RAJIĆ POPIJAČ.
 *    *     *    *     *     *     *     *     *      *      * 
ZANIMLJIVOST: dvije knjige, ispisane ili napisane na tri "pisma" (nešto standard, podravski kajkavski i najviše na Bednjanski), a istovremeno su tu bile i pjesme i prozna djela...
"U ZRCALU SJEČANJA"
   i 
 "PESME I POVEDA & BEDNJOUNSKA DUŠA"

Dosta govora na izvornom bednjanskom, znimljivo recitirane pjesme i pročitane proze samo su dale još malo posbenosti i štiha ovoj večeri pisane riječi Katice Rajić Popijač.



 Da li je autorica bila zasdovoljna, pogledajte sliku ispod ...

Uz stvarno dobar domjenak odmah poslije promocije ipak se je završilo i na druženju u kleti kod Ane Jakopanec. Pisana riječ i poezija je dobila tako i svoj začin -druženje.

3 komentara:

  1. LIJEPO PJER.HVALA.
    MILAN.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dragi Pijer !
    Prije svega od srca sretna Nova godina! Puno sreće zdravlja, uspjeha, u radu i osobno.
    S malim zakašnjenjem zahvaljujem za krasan, duhovit i stručan komentar promocije mojih knjiga. Zanimljivo i lijepo kako samo ti znaš. Bila mi je čast surađivati s tobom. Nadam se da ćemo se i ove godine naći u literarnim stvaranjima. Budi i dalje ambasador u promicanju prijateljstva i širenju Domače riječi. Srdačan pozdrav - Katica Rajić Popijač.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Katica, bilo mi je zaeovoljstvo upoznati tebe i tvoj rad. Podrška od mene i za dalje!

      Izbriši