srijeda, 23. prosinca 2015.

DOŠAO je DJED MRAZ

U FRIZERSKI SALON "GLORIA"
Potočka 61, Križevci

 Na veliko i iznimno pozitivno iznenađenje korisnika FS Gloria, građana Potočke ulice ali i vozača koji su vozili ovom ulicom, danas u podneva se ispred Glorie pojavio DJEDA MRAZ.

Kao što i treba biti DEDA MRAZ nije bio bez poklona pa su djeca uz krasne priče i razgovor dobivala i male slatke pakete, a odrasli su se mogli počastiti s kuhanim vinom, domaćim apertivima i domaćim kolačima.

Veselje i zadovoljstvo je bilo gotovo jednako i kod djece i kod odraslih usput obavezno hvaleći i naglašavajući ovu poticajnu ideju vlasnice FS Glorie, Ljiljane Petrlić. 

Mnogi su zastali, podružili se i poslužili ponuđenim gostoprimstvom, porazgovarali, poslikali se s Djedicom i zadovoljno dobro raspoloženje i pozitivnu priču ponijeli sa sobom. Djeda Mraz je emocionalno dotaknuo ljude svih uzrasta poklonivši im više od poklona, a to je svoje vrijeme i razgovor podrške i razumijevanja.

DJEDA MRAZ se sve do 17 sati družio ispred salona Gloria,a zatim je krenuo u posjet korisnicima dvaju domova za starije i nemoćne osobe.

















































Nema komentara:

Objavi komentar