četvrtak, 19. rujna 2019.

Pjesničke radionice, voditelj PjerJP

U Križevcima prvog vikenda u listopadu Faro art festival

 19. rujna 2019.  Autor: prigorski.hr Križevci 

Faro art festival za mlade djecu i obitelj održat će se od 4. do 6. listopada u Centru Marijapoli Križevci, Franje Račkoga 32. Na festival su pozvani su svi uzrasti, od mladih (12 godina nadalje) pa do odraslih.
– Za maloljetne preporučujemo pratnju i suglasnost roditelja. Različitim izrazima umjetnosti (ples, slikanje, glazba, pjesništvo…) želimo istaknuti vrijednosti, ljepotu, empatiju, neprolaznost. Festival počinje u petak 4.10. u 17:00 i traje sve do nedjelja 6.10. u 17:00 – poručuju organizatori.
Na festivalu se očekuje bogati rogram pa tako iz glazbenog djela treba izdvojiti koncert „Balkan beat“ Dunkelbunt kompozitora iz Beča koji nastupa u petak u 20:30 sati te Jazz koncert orkestra iz Koprivnice u subotu u 20:30 sati. Na festivalu će se održati i brojne radionice.
Radionice:
Suvremena glazba – ANA HORVAT
Pjesničke – JOSIP PETRLIĆ PJER
Likovne – IVAN BRKIĆ
Likovna, oslikavanje stakla – BORIS MILIĆ, Zagreb
Astronomija – PERZEIDI, Križevci
Žongliranja i akrobacije – KVARK, Križevci
Igre starih sportova, subota od 14-15,30h – tim iz Splita
Obzor i duhovnost – BORIS VIDOVIĆ, Teološki fakultet Split
Kreativne i umjetničke radionice održavat će se u dva termina. Prijepodnevnevne radionice kretat će u 9 sati, dok će poslijepodnevne radionice počieti u 16,00 sati. Svi zainteresirani mosu se već sada prijaviti u kojoj radionici želite sudjelovati na link bit.ly/faroartfest.
– Učinimo da naši Križevci budu prožeti ljepotom i radošću! – zaključili su organizatori.

Nema komentara:

Objavi komentar