utorak, 31. prosinca 2013.

ČESTITKA NOVOGODIŠNJA

SVIM ČLANOVIMA
pridruženim članovima 
i prijateljima udruge
 "KRIŽEVAČKE UDRUGE PJESNIKA I PISACA"
KUPP
 *
SRETNA I USPJEŠNA NOVA GODINA
*
            Ova 2013. godina će nam ostati zabilježena kao povijesna jer smo u vrlo kratkom vremenu od ideje došli i do realizacije osnivanja naše udruge (21.09.2013). Uspjeli smo svojim snagama uobličiti si STATUT, postaviti nekoliko uspješnih programa(4 veča) i fino se predstaviti na razini grada Križevaca, Županije KC-KŽ, a i šire. Prihvačeni smo u iznimno kratkom roku kao Udruga koja zna što hoće i ima volje i ideje da radi i da predstavi kvalitetno svoje članove, a da istodobno građanstvo dobije kavlitetan i raznovrstan program..
*  *  *  *
             U nepuna tri i pol mjeseca službenoga rada u udrugu se učlanilo 27 pjesnika, pisaca, glazbenika... i to nam članovi "dolaze" od  Dubrovnika, Raba, Istre, G.Kotora, Preloga, Zagreba, Križevaca, Čazme pa sve do Belog Manstira. Na žalost zbog prevelikog obima obaveza dosta zahtjeva za članstvo smo morali i odbiti. 
*  *  *  *  *
 Slijedeće godine nas očekuje definiranih 7 programa u Križevcima i po jedan u Prelogu, Koprivnici i Belom Manstiru, tako da će biti prilike za predstaviti se i podružiti.
Ovaj nivo koji je Udruga postigla u ovoj godini sam zapravo očekivao na toj razini tek za nekih godinu i pola do dvije.
*  *  *  *  *  *
Hvala svim članovima, pridruženim članovima i prijateljima udruge, na doprinosu koji su dali i naka nam slijedeća 2014. godina bude kreativna i obojena prijateljstvom i međusobnom podrškom.
Predsjedink udruge KUPP
Josip Petrlić Pjer


Nema komentara:

Objavi komentar