petak, 3. srpnja 2015.

Mediteranska večer -Koprivnica


 2.07.2015.
 Poetsko-glazbena večer

Članovi Francuskog kruga Koprivnica u suradnji s pjesnicima iz udruge Providenca iz Biograda na Moru te uz pomoć svojih suradnika dosjetili su se kako ljude iz Podravine uvesti u ljeto i miris mora.
Postavili su ispred Kluba Pixel poetsko - glazbeni program "Mediteranska večer" u kojem će pjesnici izvoditi stihove mediteranskih pjesnika, prepjeva i poezije na gitari (glazbe).
Pred punom terasom prezadovoljne publike predstavili su se Nela Pamuković Servantes (pjesnikinja), Darko Turković (predsjednik Udruge), Stjepo Martinović (književnik, novinar, politički strateg, opinion maker,glazbenik), Nataša Hrupec i kao nenadani gost iznenađenja pjesniki pisac Josip Petrlić Pjer iz Križevaca.
Čitala se poezija, razgovaralo se, pjevalo, družilo, dijelile se knjige i večer ukrašena dahom poezije je samo proletjela. Iako je program bio dinamićan, zanimljiv i trajao dobrano van predviđenog termina, publika se nije razilazila tako da se druženje nastavilo i van pozornice.

Zadovoljstvo se vidjelo na licima svih, od organizatora, publike pa sve do izvođača, pa mi ne preostaje ništa drugo nego da s guštom zahvalim na odlićnom druženju svima večerašnjim vinovnicima ove pjesničko - glazbene večeri.
PjerJP

 















Nema komentara:

Objavi komentar