nedjelja, 13. ožujka 2016.

IZLOŽBA U "ŠTATUTIMA"


IZLOŽBA SLIKA I RUKOTVORINA

"SRCA OSJEĆAJU RUKE STVARAJU"

ORGANIZATOR: Forum žena SDP-a Križevci


Nedjelja, 13.ožujak 2016. 

U prostorijama Društava za očuvanje križevačke baštine "Križevački štatuti" je upriličena i otvorena izložba slika i rukotvorina "Srca osjećaju ruke stvaraju" u organizaciji Foruma žena SDP-a Križevci.
Sve prisutne je pozdravila predsjednica Foruma žena SDP-a Križevci, Marija Vukobratović koja je u kratkom uvodnom dijelu programa izrazila zadovoljstvo što je ovo, prvo ovakvo druženje, izazvalo dobar interes kod izlagača, ali i dobrim odazivom posjetitelja. Svima je zahvalila na sudjelovanju uz želju da se ovakvo kulturno druženje nastavi i sljedećih godina. U glazbenom programskom dijelu je nastupila Jelka Vukobratović dok je poeziju recitirala Jelena Vlainić. S riječima podrške i pohvale se obratila i predsjednica Županijskog foruma žena SDP-a Dragica Krošnjar. Izložbu je službeno otvorila Ljubica Cestar iz Đurđevca koja ima otvorenu "Domaću radinost", to je prostor za kreativna druženja i muzej u kojem se čuva tradicijsku baštinu đurđevačke Podravine.

Radove su izložili: Tanja Berend, Zdenka Kruhek, Ina Šimeg, Marija Majdak, Jovanka Besedić, Gordana Topolko, Ana Koleva, Jelena Vlainić, Marija Runtić, Draginja Runtić i Kristina Fletko.

Moram pohvaliti sve izlagače na kvalitetnim izlošcima, ali na odlično odrađenom postavu istih.
Vrlo pozitivno i ugodno.
Razgledavanje izložbe se završilo ugodnim druženjem i dobrim domjenkom i mogu reći da je potrajalo.
PjerJP
























Nema komentara:

Objavi komentar