utorak, 13. listopada 2015.

ROĐENDAN VU PETERANCU

U Peterancu  na baš divnom OPG imanju Ivice Jurjevića, 


pozanti podravski slikar i književnik,  
Milan Frčko 
je organizirao proslavu svojeg 60-og rođendana


Okupilo se baš  lepo zebrano društvo iz svijeta kulture i umjetnosti naše županije, a bormeš i puno šire, pa je osim glazbe bilo i fest puno kvalitetnog pjesničkog izričaja. 
Program je vodio Prof. Zoran Homen, a od gostiju koji su još sudjelovali u programi su: pjesnik Ivan Picer iz Sigeteca, pisac i pravnik iz Zagreba Stjepan Bićan, pjesnikinja iz Koprivnice Sanja Damjan, glazbenik iz Zagreba Martin Srpak, pjesnikinja iz Koprivnice Marija Hegedić, književnik iz Koprivnice Darko Pernjak, pjesnik iz Zagreba Goran Gatalica, pjesnikinja iz Preloga Snježana Hižman. Sa par riječi o slavljeniku i njegovom radu se obratio prof. Pero Markić podjestivši nas na simpatićan i zanimljiv način kako je Milan počeo stvarati i kako ga je on upoznao. 

Nastupio je i  Mladen Večenaj iz Gole izrecitiravši pjesmu svoga oca poznatog slikara i pjesnika Ivana Večenaja, a nastupio je i sam slavljenik Milan Frčko i pjesnik i pisac iz Križevaca Josip Petrlić Pjer.

Ne trebam vam niti govotiti da je atmosfera bila prava, dobra, domača, prijateljska i da se fino i puno papalo. Sve čestitke povodom rođendana slavljeniku Milanu uz želju da i dalje čvrsto korača nanovo zacrtanim životnim putem.
Prijateljstvo je lijek i potreba.




















Nema komentara:

Objavi komentar