subota, 28. studenoga 2015.

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA - ZDENKO BALOG

27. studeni 2015.
U prostorijama Udruge KVARK večeras je Zdenko Balog Križevčanima uspješno predstavio svoje odabrane fotografije izazvavši pozitivnu reakciju.

Prilikom otvaranja izložbe malo nam se predstavio i s time kako i zašto se počeo baviti fotografijom i kakva je razlika u pristupu kada se radi na stari analogni način, a kako danas kada je digitalna tehnologija. Povukao je dobru analogiju između nas koji fotkama s mobitelima i što možemo u kvalitativnom izričaju dobiti i s radom pravih fotografa i opreme koji rade umjetničke fotke.

Ovom izložbom Zdenko Balog je samo potvrdio svoj visoki umjetnički nivo, od prepoznavanja motiva za fotografiranje do konačnog proizvoda.

Zdenko je naglasio da je što se tiče fotografiranja, portret njegova najveća ljubav, ali mu je iznimno važno da se na fotografijama vidi i interakcija med ljudima.
Mogu reči da je interakciju postigao is večerašnjom publikom jer smo se ostali dobrano dugo družiti i nakon službenog dijela.











2 komentara:

  1. Hvala, Pjer, da si tak lijepo popratio moju izložbu, koa što uostalom vrijedno pratiš kulturna i zabavna događanja u našem gradu. Također, i sam si pokretač i organizator mnogih. Svaka čast!

    OdgovoriIzbriši