petak, 29. svibnja 2015.

Svečanosti Dana Zvonimira Baloga

- Dan škole OŠ Grigor Vitez iz  Žabna

"Balogovska igra riječima i slikama"

29. svibnja 2015.  PŠ Čvrstec

Na samom početku programa ravanateljica OŠ Girgor Vitez, Nevenka Bajsić je dala sažetak rada škole za ovu školsku godinu ustvrdivši da se rijetko koja škola iz manjih sredina može pohvaliti sa tolikim odrađenim i postavljenim programom, ali i s nagradama sa školskih županijskih i inih takmićenja. Na tome je zahvalila svim učenicima škola, ali i djelatnicima posebno zahvalivši prof. Jerku Barišić koji svojom pokretačkom silinom i energijom svima daje poticaj.
Cijeli daljnji program, koji su fantastićno postavili nastavnici, a odradili učenici,  je bio baziran na radu  književnika i slikara Zvonimira Baloga koji je rodom iz Čvrsteca, a radio je kao učitelj i u Čvrstecu, ali i u Žabnu.
Dojmljiv je bio i likovni natječaj koji je bio raspisan baš za dan škole, ali i izložba dječjih radova koje su radili učenici dok je Zvonimir Balog bio učitelj u Čvrstecu i Žabnu.
Program izvrsno koncipiran, pun emocija iz kojega se rodila ideja i želja da bi se ubuduće moglo i trebalo organizirati Dane Zvonimira Baloga.











Nema komentara:

Objavi komentar